BICHON FRISE

Kasvatamme Bichon Frise -koiria Salon Halikossa.

Täältä löydät tietoja ja kuvia koiristamme. Ota rohkeasti yhteyttä jos sinua kiinnostaa pennut tai uroksemme! (Ota yhteyttä)

Bichon frisé on pieni, leikkisä ja iloinen puhtaanvalkoinen koirarotu, jota pidetään lähinnä seurakoirana.

Bichon frisén maksimisäkäkorkeus on sekä uroksella ja nartulla rotumääritelmän mukaan 30 cm. Ruumiinrakenteeltaan koira on vankka, sopusuhtainen ja hyväryhtinen.

Bichon frisé on iloinen ja toiminnanhaluinen koira. Se on iloinen, leikkisä, ihmisystävällinen, mutta toisaalta myös itsenäinen, tyhmänrohkea ja reipas.


Bichon frisé on seurakoira ja haluaakin viettää aikaa perheensä seurassa. Rotu on vilkas ja itsepäinen, joten omistajan tulee opettaa pentua johdonmukaisesti pienestä pitäen. Bichon frisé on älykäs koira, joka oppii oikealla opetuksella nopeasti käskyjä. Vilkkaana koirana bichon frisé sopii agilityyn, tokoon ja muuhun harrastamiseen. Kilpailuissa tarvitaan kuitenkin kärsivällisyyttä, sillä huumorintajuisena ja vilkkaana koirana se voi haluta mieluummin naurattaa yleisöä kuin keskittyä tekemiseen. Bichon frisé on varsin taitava seisomaan ja/tai kävelemään takajaloillaan tai halutessaan tekemään monenlaisia temppuja.

Rotumääritelmä


Jatek Playboy
Wilma

Valokuvia Bichon Frise -koiristamme (lisää täältä)

PetBaja.fi
SO POSH - PetBaja.fi